Uvijek simpatični Tim Schafer i njegov studio Double Fine Productions jučer su u sklopu E3-ja 2018 najavili kako Grim Fandango Remastered i Broken Age uskoro dolaze na Nintendo Switch.

Naime, u proslavu čak 20 godina od izlaska LucasArts klasika Grim Fandanga – jedne od najuspješnijih point and click avantura,  Schafer i čitava glumačka postava te igre okupili su se na E3 Coliseumu. Radi se o eventu u sklopu E3-ja na kojem su održali performans i uživo čitali nekoliko probranih scena iz igre uz pratnju skladatelja Petera McConnella i posebnoga gosta Jack Blacka.

No, kako ne bi samo posjetitelji ovoga eventa imali podsjetnik na 20 godina Grim Fandanga, Double Fineovci su prigodno odlučili najaviti dolazak svojih dvaju uspješnica na Nintendo Switch, što će zasigurno razveseliti mnoge. Nažalost, točan datum izlaska zasada nije poznat, osim činjenice da će to biti u narednim mjesecima.

Također, ukoliko ste ogromni fan Double Finea, Tima Schafera i/ili Jack Blacka i apsolutno svega vezanog uz Grim Fandango, svakako pogledajte i čitavu live izvedbu njegovih probranih poglavlja u nastavku: