Samo nekoliko dana nakon što su objavili posljednji u nizu tekstualnih razvojnih dnevnika o igri Life is Strange 2, hvaljeni studio DONTNOD Entertainment danas je, potpuno neočekivano, objavio i točan datum izlaska svih preostalih epizoda igre!

Ukoliko ste imalo pratili razvoj Life is Strangea 2, kao i njegove dosadašnje epizode, znat ćete zašto smo rekli “potpuno neočekivano”. Naime, razlog tome je da su prethodne dvije epizode izašle u dosta velikom te dosad najvećem razmaku u odnosu na sve prijašnje epizode prve igre Life is Strange.

Studio DONTNOD Entertainment podijelio je čitavi raspored izlaska epizoda Life is Strangea 2 putem društvenih mreža.

Kako su i sami dosad navodili u razvojnim dnevnicima, prethodno nisu htjeli unaprijed objavljivati točne datume izlaska epizoda, sve dok nisu potpuno sigurni da su epizode spremne i dok sva moguća testiranja svake epizode nisu gotova. Stoga objavu datuma izlaska svih epizoda nismo očekivali ovako rano, no čini se da je Dontnod ipak dogurao dovoljno daleko u procesu njihova razvoja.

Da ne duljimo – treća, odnosno iduća epizoda imena “Wastelands” izlazi 9. svibnja. Četvrta stiže 22. kolovoza, a peta i posljednja epizoda izaći će 3. prosinca.

Također, osim datuma izlaska svih epizoda, na Steam stranici igre ponudili su i kratki opis treće epizode: Sean i Daniel ovoga puta naći će se u društvu zajednice lutalica na rubu društva, doživjeti nova iskustva, susresti nove prijatelje i izazove i putem naučiti puno o sebi. Dontnod obećava i da će se braća ovoga puta “sukobiti” i početi sumnjati u svoje jedinstvo.