Zagrebački razvojni studio Gamechuck, poznat po igrama All You Can Eat, vApe Escape i Trip the Ark Fantastic, napokon je u suradnji s izdavačem Chorus Worldwide Games objavio službene datume izlaska za svoju arkadnu igru Speed Limit.

Kao što smo ranije pisali, Speed Limit je “arkadna videoigra koju od početka do kraja krasi neprekidna akcija bez zaustavljanja“, a Gamechuck ističe da je to vrlo teška i brza igra, kakva bi trebala biti svaka oldskul arkadna pucačina. Igra se diči i specifičnim pikselastim retro vizualnim stilom te je sva grafika u igri nacrtana rukom, kadar po kadar.

Speed Limit sredinom veljače dolazi na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch, no neće na svim platformama izaći isti dan, već je izlazak planiran kroz četiri dana u etapama:

· PlayStation 4 – 16. veljače (istovremeno igriv i na PlayStationu 5)
· PC – 17. veljače
· Nintendo Switch – 18. veljače
· Xbox One, Xbox Series X/S – 19. veljače

Ukoliko igru želite isprobati već sada, još od ožujka putem PC platforme Steam dostupan je besplatni demo, kojega možete skinuti na ovome linku, a povodom objave datuma izlaska objavljen je i gore podijeljeni novi trailer.