Prošloga mjeseca pisali smo o tome kako Bungiejev hit Destiny 2 uskoro dobiva čak tri nove ekspanzije, prva od kojih nosi ime Beyond Light. Prema tadašnjim vijestima, ta ekspanzija trebala je izaći 22. rujna, no upravo je odgođena na studeni.

Vijest o odgodi ekspanzije Beyond Light razvojni studio Bungie objavio je putem svoje službene stranice, ističući kako su se u posljednjih nekoliko mjeseci tijekom rada na ekspanziji suočili sa značajnim izazovima zbog trenutne pandemije koronavirusa.

Unatoč tim preprekama, i dalje smo predani istoj razini kvalitete koju naši fanovi očekuju“,  kažu iz studija u objavi, dodajući i da izazovima nije kraj te da kao studio u cjelini uče stvarati zajedno na nove načine tako što moraju raditi odvojeno jedni od drugih, iz svojih domova. 

Beyond Light je početak nove ere za Destiny 2. Imamo snažnu priču za ispričati i nevjerojatne nove značajke te smo uzbuđeni što će ih igrači iskusiti. Kao i uvijek, naš cilj je napraviti najbolju i najzabavniju ekspanziju koju možemo za naše fanove. Upravo zbog toga, radimo ono što je najbolje za igru, pomičući datum izlaska“, zaključuje Bungie.

Tako je sada novi datum izlaska Destiny 2 ekspanzije Beyond Light službeno 10. studeni.