Već zasigurno znate za Kviki Checkpoint, nagradni natječaj u organizaciji Kvikija i Reboota u kojem vrijedno nagrađujemo vaš trud i kreativnost. Nakon održanog prvog kruga i proglašenja pobjednika od danas, 4. rujna,  krećemo s drugim krugom u kojem opet možete osvojiti vrijedne nagrade. Ne čekajte puno i prijavite se!

U prvom krugu vidjeli smo stvarno impresivanu količinu sjajnih prijava i bilo je više nego teško odlučiti se za samo deset najboljih, no drugi krug je i nova prilika za sve vas koji možda niste uspjeli osvojiti nagradu u prvom krugu da ponovo pokažete vašu kreativnost na djelu, osvojite nagradu i uđete u finalni krug natječaja!

Cilj nagradnog natječaja je vrlo jednostavan – od vas želimo da nam pokažete kako se odmarate od igranja videoigara. Ukoliko već ne znate, pravila su sljedeća:

Kako sudjelovati u KVIKI CHECKPOINTU?

1. Napravi pauzu od igranja

2. Snimi fotografiju ili video u kojem ćeš nam prikazati kako se odmaraš od igranja 

3. Snimljenu fotografiju ili video objavi na otvorenom Instagram profilu uz obavezan hashtag #kvikicheckpoint i označavanje profila @kvikihr i @rebootmag (instagram profili moraju biti otključani kako bi vidjeli vaše prijave!)

Nagrade

Kao i u prvom krugu, u drugoj rundi nagrađujemo deset (10) najkreativnijih s fantastičnim nagradama. Na prvom i drugom mjestu su dvije must-play igre ovog ljeta – samurajska akcija Ghost of Tsushima koja nas je oduševila svojim prekrasno realiziranim svijetom i napetim mačevanjem te The Last of Us Part II, nastavku jedne od najcjenjenijih igara ikada. Od trećeg do desetog mjesta očekuje vas bogati Kviki care package u kojem ćete dobiti najfinije grickalice za uživanje tijekom gaminga ili u pauzama od njega. 

1. mjesto  PS4 igra Ghost of Tsushima (digitalna) + Kviki care package
2. mjesto – PS4 igra The Last Of Us Part II (digitalna) + Kviki care package
3. – 10. mjesto  Kviki care package

Veliko finale

Ako ste pobijedili u prvom krugu ili osvojite nagradu u nadolazećem drugom krugu, imate priliku sudjelovati u finalnom krugu te osvojiti čudesne nagrade opet u znaku Sony PlayStationa. Prva nagrada je PlayStation 4 pro dok će drugo mjesto osvojiti čudesni PS4 Wireless Gold headset idealan za svaku vrstu multiplayera. Treće mjesto zaokružuje nešto bez čega nema igranja – PS4 Dualshock kontroler. 

1. mjesto – PlayStation 4 Pro 1TB G chassis Black + Kviki care package
2. mjesto – PS4 Wireless Gold headset Black + Kviki care package
3. mjesto – PS4 Dualshock Controller v2 Black + Kviki care package

Pravila

Svi snimljeni materijali moraju biti originalni, ne smiju biti preuzeti s internetskih izvora jer ćemo svaki video, fotografiju i ostalo provjeravati.

Dozvoljeno je objaviti maksimalno po jedan materijal u prva dva kruga. Pobjedom (osvajanjem jednog mjesta od 1. do 10.) u prvom i drugom krugu osvajate mjesto u trećem i finalnom krugu i borite se za glavnu nagradu slanjem novog materijala (opet ograničenje na jedan po prijavi).

Pobjednici prvog kruga tako se ne natječu u drugom krugu jer su već osigurali nastup u finalnom krugu. Detaljna pravila nagradnog natječaja Kviki Checkpoint pronađi ovdje

2. Ljetni krug 04.09. – 13.09.

– prijave se zaprimaju od 04.09. – 11.09.
– objava pobjednika 13.09.

Finalni krug 18.09. – 27.09. (samo za pobjednike prva dva kruga)

– prijave se zaprimaju od 18.09. – 25.09.
– objava ukupnih pobjednika 27.09.