Kao što smo pisali ranije danas tijekom dana, sada je stigla i službena potvrda: tri godine nakon izlaska za PC i Xbox One, Cuphead je od danas dostupan i za PlayStation 4.

Objavio je to razvojni tim StudioMDHR putem nove epizode Summer Game Fest koju vodi Geoff Keighley. Igru od sada za PlayStation 4 možete kupiti putem PS Storea, odnosno putem ovoga linka i to po cijeni od 149,99 kn.

Verzija igre Cuphead za PlayStation 4 sadrži sav sadržaj koji je dostupan i na platformama PC, Xbox One i Nintendo Switch, a DLC ekspanzija The Delicious Last Course, koja je originalno najavljena još 2018. godine u sklopu sajma E3 2018 i potom 2019. godine odgođena na ovu godinu, izaći će i na PlayStation 4, istovremeno kada i za ostale platforme.

Nažalost, u ovom trenutku i dalje nije poznat točan datum kada izlazi ekspanzija The Delicious Last Course, no iz studija ističu kako ćemo o njoj više informacija saznati u narednim mjesecima te da će izaći “kad bude spremna”. Prema riječima operativne direktorice Maje Moldenhauer iz Studija MDHR, DLC će sadržavati još napredniju animaciju nego je bila u originalu.

Dotada, u nastavku pogledajte trailer kojim je Studio MDHR danas najavio da je Cuphead stigao na PlayStation 4: