Ukoliko ste prije nekoliko dana popratili CD Projekt REDov novi live event Night City Wire kroz koji su objavili novi trailer i detalje o nadolazećoj igri Cyberpunk 2077, mogli ste po prvi puta vidjeti Evelyn Parker – jednu od nekoliko novih likova koje dosad nismo imali prilike vidjeti u prijašnjim prikazima. Danas, pak, saznajemo više informacija o misterioznoj Evelyn.

Sami trailer koji smo vidjeli kroz Night City Wire prikazuje Evelyn samo nakratko, no zato je CD Projekt RED danas putem službenoga twitter profila igre objavio njezinu kratku pozadinsku priču:

Dakako, osim Evelyn, mnoge je zanimalo saznati više informacija i o Judy Alvareztehničarki braindancea koja će nam pomagati tijekom igre, a CD Projekt RED je više informacija o njoj objavio prije nekoliko dana, također putem twittera.

U drugim vijestima, u proteklih dva tjedna saznali smo da 2022. godine na Netflix stiže anime serijal Cyberpunk: Edgerunners, a potom i da japanska verzija Cyberpunka 2077 stiže s popriličnom cenzurom. Ukoliko, pak, iz nekog razloga niste pogledali novi trailer za Cyberpunk 2077, možete ga pronaći na kraju ovoga teksta, a na ovome linku pronaći ćete i čitavu snimku livestreama Night City Wire te informacije o tome što je sve novoga nedavno otkriveno o igri.

Nakon još jedne odgode koja se dogodila u lipnju, Cyberpunk 2077 izlazi 19. studenog za PC, PlayStation 4 i Xbox One te malo kasnije nakon toga i na PlayStation 5 i Xbox Series X