Nakon što smo prošloga tjedna saznali da će mlada holivudska nada Ariana Greenblatt, najpoznatija kao mlada Gamora iz filma Avengers: Infinity War u holivudskoj filmskoj adaptaciji igre Borderlands glumiti Tiny Tinu, ovoga tjedna saznajemo tko će glumiti njezinog zaštitnika Kriega.

Krieg je poznati luđak koji je u igri Borderlands 2 bio igrivi lik klase Psycho te NPC u igri Borderlands 3 (i naročito u DLC-u Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck). Prema novostima koje dolaze s portala The Hollywood Reporter, njega će u filmu glumiti Florian “Big Nasty” Munteanu, boksač i glumac koji nam je prethodno poznat kao Viktor Drago, sin Dolpha Lundgrena iz filma Creed II, a glumit će i kao zlikovac Razor Fist u nadolazećem Marvelovom filmu Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Florian donosi pravu humanost i višestruke slojeve u lika koji se na površini čini totalno ludim i brutalno divljim“, izjavio je redatelj filma Eli Roth u izjavi komentirajući odabir glumca. “Krieg je bila daleko najteža uloga za odabrati, a Florian ga je oživio i utemeljio na način za koji nisam znao da je to moguće. Bit će sjajan Krieg i savršeno će se uklopiti u našu nevjerojatnu glumačku postavu“, zaključio je Roth.

Oduševljenje što će u filmu Borderlands tumačiti Kriega putem twittera je podijelio i sami Munteanu, ističući da se zaljubio u ulogu čim ju je vidio. Podsjećamo, uz već spomenutu mladu nadu Arianu Greenblatt u ulozi Tiny Tine, Munteanu, poznatiji pod nadimkom “Big Nasty”, pridružuje se zvjezdanoj holivudskoj postavi kao što su Cate Blanchett u ulozi sirene Lilith, glumac i komičar Kevin Hart koji će tumačiti Rolanda, slavna  Jamie Lee Curtis kao Patricia Tannis te legendarni Jack Black kao naporni robot Claptrap.