Još jedan poznati lik iz igara Borderlands pridružuje se holivudskoj filmskoj adaptaciji, a ovoga puta to je Tiny Tina, koju će glumiti mlada holivudska nada Ariana Greenblatt, najpoznatija kao mlada Gamora iz filma Avengers: Infinity War.

Ariana se tako pridružuje nizu holivudskih A-listera i poznatih popularnih glumaca kao što su Cate Blanchett u ulozi sirene Lilith, glumac i komičar Kevin Hart koji će tumačiti Rolanda, slavna  Jamie Lee Curtis kao Patricia Tannis, a uz njih će u ulozi robota Claptrapa biti glazbena i filmska te od nedavno i YouTube gaming legenda Jack Black.

Ariana je spektakularni novi talent u filmu. Već je radila s mojim mnogim bliskim suradnicima i svi su ludi za njom“, počinje u izjavi slavni glumac i redatelj filma Borderlands Eli Roth te dodaje: “Sve nas je oduševila na svojoj audiciji i jedva čekam vidjeti kako donosi divlju, ludu i nepredvidljivu Tiny inu na veliki ekran“.

I dok je slavu stekla glumeći mladu verziju Zoe Saldane (koja u Avengersima tumači odraslu Gamoru), Ariana će ovdje morati biti totalno otkvačena i luckasta kao trinaestogodišnja stručnjakinja za eksplozive Tiny Tina, koja se originalno pojavila u igri Borderlands 2. Kasnije smo ju mogli vidjeti i u igrama Borderlands: The Pre-Sequel te Borderlands 3.

U svim igrama tumačila ju je izrazito popularna glasovna glumica Ashly Burch, pa ostaje za vidjeti kako će se Ariana Greenblatt snaći u toj ulozi i koliko će slično ili drugačije zvučati od slavne Ashly.