Do izlaska jedne od najočekivanijih igara generacije, The Last of Us Part II, dijeli nas još samo tri i pol mjeseca. Kako bi nam čekanje bilo nešto lakše (ili teže?!) za podnijeti, razvojni studio Naughty Dog i Sony PlayStation časte nas potpuno novom dinamičkom pozadinskom temom za konzolu PlayStation 4.

Sama dinamička tema sastoji se od dvije različite concept art slike, jedna se odvija tijekom dana, a druga tijekom noći te će se sukladno tome i mijenjati ovisno o dobu dana u vašoj regiji/državi. Drugim riječima, kada po vašem vremenu i satu u stvarnosti padne mrak, tema će vam se promijeniti na drugu – noćnu fotku. Sve što smo oduvijek i tražili u odličnim dinamičkim PS4 temama. 🙂

VAŽNA NAPOMENA: Kako biste preuzeli temu, sve što trebate učiniti je otići na PlayStation Store te pri dnu izbornika odabrati rubriku “Redeem Codes” i potom unijeti slijedeći kod: 9DEK-PKNG-N445. Preuzimanje ove nove TLoU II teme vremenski je ograničeno te ju besplatno preuzeti možete tijekom godine dana, odnosno sve do 21. veljače 2021. Dotada imate više nego dovoljno vremena, rekli bismo.

U naslovnoj fotki ove vijesti možete vidjeti prvu i to dnevnu verziju nove PS4 teme, dok će ovo biti noćna verzija

Za kraj, valja istaknuti kako će krajem ovoga mjeseca The Last of Us Part II konačno imati prvi ikad javni demo, koji će biti dostupan isključivo na jednom od poznatijih svjetskih gaming sajmova, a to je PAX East koji se održava u američkom gradu Bostonu od 27. veljače do 1. ožujka. Posjetitelji spomenutog sajma imat će na raspolaganju čak sat vremena s igrom kroz demo nazvan “Patrol”, a bit će im dostupna rana sekcija igre u kojoj će se Ellie i njezina “prijateljica” Dina zaputiti u okolicu grada Jackson (u Wyomingu) i očistiti područje od zaraženih.

Nažalost, nama u Lijepoj Našoj to ne igra neku veliku ulogu, no nadamo se da ćemo uslijed sajma spomenutih sat vremena gameplay demoa vidjeti na internetu. Što vi kažete? Biste li voljeli vidjeti jednosatni gameplay video čitave početne sekcije ili želite sačuvati dojmove za vlastiti prelazak igre, s obzirom da The Last of Us Part II na PlayStation 4 stiže 29. svibnja ove godine?