Početkom prošlog mjeseca potvrđeno je da Atomic Heart, akcijski FPS s ludim sovjetskim robotima dobiva novi DLC. Tada još neimenovana ekspanzija sada je službeno otkrivena i dolazi 2. kolovoza, potvrdili su Focus Entertainment i studio Mundfish. Pripremili su nam brdo noviteta među kojima su novi neprijatelji, novo oružje, nova okolina i sposobnosti.

Priča se nastavlja tamo gdje je originalna igra završila i vodi nas u novi Mendeljejev kompleks te njegove pripadajuće močvare gdje ćemo “otkriti istinu o NORA-i” i biti povučeni natrag u Postrojenje 3826, ističu autori.

Atomic Heart Annihilation Instinct DLC također je dobio novi trailer koji izgleda super uzbudljivo, prepuno ubojitih robota i obećava gomilu klanja. U videu vidimo kako naš protagonist, P-3, prodire kroz robotske horde koristeći se novim oružjem Secateur i Klusha dok u pozadini čujemo glas robota NORA-e.

Oni koji su već igrali Atomic Heart znaju da P-3 ima posebnu rukavicu koja mu pruža uzbudljive sposobnosti kao što su telekineza, smrzavanje i elektrošokiranje, a sada je u traileru vidljivo da ćemo imati sposobnost manipuliranja vremenom pomoću nove vještine Techno-Stasis.

Atomic Heart dostupan je za PC, PlayStation 5 i 4, Xbox Series X/S i Xbox One. Na Steamu također traje posebna promocija u sklopu koje su sve edicije Atomic Hearta snižene na limitiran period.