Apex Legends vraća se na mapu gdje je sve počelo, ali samo kroz kratkotrajnu vikend promociju koja će trajati narednih par dana. Tako će svi igrači, počevši od danas, pa sve do ponedjeljka 24. veljače, moći ponovno zaigrati Apex Legends na mapi Kings Canyon.

Navedena mapa bila je prva i jedina u prve dvije sezone, nakon čega je dobila, usudit ćemo se napisati, dostojnu zamjenu u obliku mape World’s Edge. Povratak mape Kings Canyon ne znači da će igrači izgubiti mogućnost igranja na mapi World’s Edge, već će kroz ovaj kratki limitirani period moći odabrati na kojoj mapi žele igrati.

Legendarna mapa vraćala se i nakon druge sezone u par vremenski limitiranih eventova, ali je tada bila izmijenjena, a prema trenutno dostupnim informacijama koje stižu od razvojnog studija Respawn Entertainment, ovoga bismo puta trebali dobiti identičnu mapu kao u prve dvije sezone. Čini se da ovim potezom razvojni studio želi testirati matchmaking sustav s dvije mape u playlisti, kao što je već najavio portal PCGamer.

Apex Legends dostupan je na besplatno na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One.