Novi limited time event (LTM) imena Legendary Hunt započinje danas u igri Apex Legends koji sa sobom napokon donosi dugo očekivane izazove!

LTM bi trebao započeti otprilike u 19 sati po našem vremenu, a još nije poznato hoće li online usluge igre biti pauzirane dok se implementiraju noviteti koje ovaj LTM donosi.

Naime, dolaze tzv. Legendary Hunt Challenges koje će igrači morati ispuniti kako bi bili nagrađeni s rijetkim, epskim i legendarnim ”lootom”.

Kako bi proslavio početak druge sezone igre Apex Legends, svi igrači će dobivati dvostruki experience za običnu, ali i Battle Pass progresiju.

Oni najbolji igrači koji će konstantno biti u top pet igrača bit će stavljeni u Apex Elite Queue u kojem će snagu odmjeravati samo s najboljim igračima.

Igrači koji posjeduju Battle Pass imena Wild Frontier automatski će dobiti
Legendary Honored Prey R-301 skin, dok oni koji uspiju doći do levela 15 prije kraja LTM-a u ponedjeljak, dobit će Wraith Night Terror Legendary skin. S druge strane, oni koji uspiju ispuniti sve challenge dobit će Epic Master of the Hunt Bloodhound skin!

Nemate što čekati! Krenite polako brusiti formu za vikend jer Apex Legends se osjeća darežljivo ili valja to iskoristiti ako se želite opremiti novim skinovima!