Sudeći po Titanfallovom subredditu, Respawn Entertainment je kriomice izdao zakrpu za voljeni FPS. Navodno je popravljen dugo disfunkcionalni matchmaking sistem za PC, određenim točkama na mapi sada se može pristupiti, a na ta je mjesta dodan i mali Easter Egg – plišana igračka Nessie koja se još pojavljuje u drugom Respawnovom naslovu – Apex Legends. 

Fanovi serijala misle da bi cijela priča mogla imati veći značaj sugerirajući na nedavno izdan patch notes za najnoviju sezonu Apex Legendsa, Resurrection (simbolično?), u kojem se spominje Nessie i pojavljuju misteriozni brojevi: 

Incoming Transmission… Subject: Nessie… 1394521200, 1477638000, 1549267200”, riječi su kojima Respawn završava svoje bilješke, a otkriveno je da brojevi predstavljaju vremenski žig datuma kada su izdane igre Titanfall, Titanfall 2 i Apex Legends. 

Ranije ove godine doznali smo da redatelj serijala Titanfall, Steve Fukuda, radi na novom IP-ju, a u isto vrijeme smo pisali da se Titanfall 3 neće dogoditi jer da bi studio nastavio sa serijalom, to mora biti “prava stvar”, istaknuo je Vince Zampella, čelnik Respawna. Kasnije je otkriveno da je Titanfall 3 bio u procesu razvoja preko 10 mjeseci prije nego je čitav projekt otkazan, a nama preostaje vidjeti nose li ovi znakovi neki ozbiljniji značaj ili ne.