Renomirani proizvođač monitora AOC nastavlja širiti svoj asortiman kvalitetnih gaming proizvoda te od ovoga svibnja na tržište izbacuju i gaming slušalice – AOC GH200 i GH300.

Oba modela slušalica dijele jednako elegantno kućište, privlačan dizajn te udobnu i laganu strukturu, a osim što su opremljeni s odvojivim mikrofonom i pletenim kabelima, dolaze i s linijskim daljinskim upravljačem. Gamerima je zvuk izuzetno bitan, neovisno o žanru videoigre koju igraju, a AOC-ove slušalice opremljene su s 50mm neodimijskim driverima, uz frekvencijski opseg od 20Hz do 20kHz te rade s impedancijom od 32 ohma.

Odvojivi mikrofon za komunikaciju može se namjestiti u svim smjerovima i optimalno prilagoditi udobnosti i razini zvuka, a s frekvencijskim rasponom od 100Hz do 10kHz, filtrira buku na vrlo niskim i vrlo visokim frekvencijama kako bi pružio savršeno jasnu kvalitetu zvuka i govora.

Zahvaljujući dizajnu, vanjski zvukovi poput glasnih ventilatora računala ili ulične buke u potpunosti su neutralizirirani, a igračima zbog kvalitetnih jastučića od umjetne kože i memorijske pjene neće biti strano ni nošenje slušalica satima bez prestanka.

AOC GH200

AOC GH200 dolazi s pletenim kabelom duljine 2m i priključkom od 3,5mm za stereo zvuk, a isporučuje se s Y-razdjelnikom za razdvajanje mikrofona i slušalica. Slušalice će biti dostupne od svibnja ove godine i to po cijeni od 319,00kn.

Nenametljiva završna metalno-siva obrada čini GH200 atraktivnim izborom, bilo za videopozive, online predavanja ili gaming.

AOC GH300

Model AOC GH300 stiže s kabelom od 2m s USB priključkom i RGB osvjetljenjem, a moguće ga je koristiti i uz 7.1 surrround zvuk kako bi se s iznimnom preciznošću mogla odrediti točna lokacija protivnika ili uživati u epskim zvučnim zapisima.

RGB osvjetljenje nudi četiri načina rada (disanje, cikličko, statično i isključeno), kojima se upravlja putem ugrađenog daljinskog upravljača na kojemu su i kontrole glasnoće i prekidač za uključivanje/isključivanje mikrofona. GH300 također dolazi u prodaju od svibnja, a za ovo jače izdanje morat ćemo izdvojiti 419,00kn.

AOC GH300 koristi USB priključak kako bi dostavio RGB osvjetljenje i virtualni 7.1 surround zvuk.