Manje od dva i pol tjedna dijeli nas od najvećeg dosad i najspektakularnijeg izdanja sajma Reboot InfoGamer 2019 – powered by A1. Osim što je InfoGamer kroz godine postao jednim od najvećih gaming sajmova na svijetu, protekle tri godine poslužio je i kao dom velikog A1 Adria League finala. Prethodno smo već najavili Clash Royale, Hearthstone i Counter-Strike: Global Offensive – tri igre čije se LAN finale odvija na sajmu Reboot InfoGamer 2019, a sada je vrijeme i za posljednju igru.

Četvrta i posljednja igra u nizu je DOTA 2, a njezino veliko A1 Adria League LAN finale na velikom stageu na sajmu Reboot InfoGamer 2019 odvija se u nedjelju, 17. studenog. Tako je, DOTA 2 će posljednjega dana sajma zatvoriti cjelokupna LAN finala i četvrtu sezonu A1 Adria Lige. Format natjecanja i novčani fond jednaki su kao i kod igre Counter-Strike: Global Offensive –  u samom finalu natjecat će se četiri najbolje ekipe za novčanu nagradu od 5.000 eura.

Ukupni nagradni novčani fond iznosi 10.000 eura, a prvaci će osvojiti polovicu tog iznosa, dok će se drugih 5.000 eura raspodijeliti na drugo, treće i četvrto mjesto. Također, sama struktura natjecanja, odnosno prethodnih kvalifikacija, odigravanja i načina ulaska u LAN finale slična je kao s igrom CS: GO, a samu strukturu možete vidjeti na slici u nastavku teksta.

Kao i kod prethodne tri igre koje su dijelom četvrte sezone i LAN finala A1 Adria Lige, sve detalje o natjecanju u igri DOTA 2, informacije o trenutnim plasmanima timova, kvalifikacijama, strukturi i predstojećim mečevima uoči finala možete naći na ovome linku.

Što se, pak, tiče, informacija o sve četiri igre i velikom LAN finalu četvrte sezone A1 Adria Lige, sve detalje možete pronaći na službenoj web stranici Lige. Podsjećamo, Reboot InfoGamer 2019 – powered by A1 odvija se od 12. studenog do 17. studenog na Zagrebačkom Velesajmu i to u osam hala te vas na sajmu očekuje pravi spektakl na kojem ćete moći zakoračiti u novu generaciju videoigara! Ukoliko već niste, svoje ulaznice osigurajte čim prije online na www.rebootinfogamer.hr ili fizički na prodajnim mjestima Entria www.entrio.hr/outlets.