Osmo po redu te dosad najveće i najspektakularnije izdanje sajma Reboot InfoGamer 2019 – powered by A1 počinje za dva i pol tjedna, a kao što već znate, bit će ovo treća godina zaredom da je Reboot InfoGamer istovremeno i mjesto na kojem se odvija veliko A1 Adria League LAN finale. Vrsni igrači natjecat će se u čak četiri različite igre, a dok smo dosad najavili prve dvije mobilne igre, vrijeme je za treću igru koju će se igrati na PC-ju!

Treća igra u nizu je ni manje ni više nego COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE, čije će se veliko LAN finale održati u subotu 16. studenog na ovogodišnjem InfoGameru na velikom stageu A1 Adria Lige. U samom finalu natjecat će se četiri najbolje ekipe koje se iskažu u online dijelu natjecanja te će pobjedom na finalu postati okrunjeni prvaci četvrte sezone A1 Adria Lige.

Ukupni nagradni novčani fond iznosi 10.000 eura, a prvaci će osvojiti polovicu tog iznosa, odnosno 5.000 eura, dok će se drugih 5.000 eura raspodijeliti na drugo, treće i četvrto mjesto. Prikaz novčanih nagrada možete vidjeti na slici iznad.

Struktura cjelokupnih natjecanja , kvalifikacija i odigravanja u igri Counter-Strike nešto je drukčija od prethodne dvije mobilne igre (Clash Royale i Hearthstone), a sami grafički prikaz strukture možete vidjeti na slici ispod ovoga paragrafa. Također, Puno detaljnije informacije o tijeku natjecanja u igri Counter-Strike, trenutnim plasmanima, timovima koji se natječu i kada se odigravaju mečevi uoči samog finala, možete pronaći na posebnoj web stranici na ovome linku.

Za sve ostale i potpune informacije o velikom A1 Adria League LAN finalu i generalnim informacijama o sve četiri igre finala te četvrtoj sezoni Lige posjetite službenu web stranicu Lige.

Podsjećamo, Reboot InfoGamer 2019 – powered by A1 odvija se od 12. studenog do 17. studenog na Zagrebačkom Velesajmu i to u čak osam hala te vas na sajmu očekuje pravi spektakl na kojem ćete moći zakoračiti u novu generaciju videoigara! Ukoliko već niste, svoje ulaznice osigurajte čim prije online na www.rebootinfogamer.hr ili fizički na prodajnim mjestima Entria www.entrio.hr/outlets.