Ostalo je još tri tjedna do sajma Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 – osmog po redu te najvećeg i najspektakularnijeg izdanja InfoGamera dosad. Kao što smo prethodno najavili, na sajmu se odvija i veliko A1 Adria League LAN finale te smo prethodno pisali kako je prva u nizu od četiri igre finala Clash Royale.

Druga u nizu bit će mobilna igra HEARTHSTONE, čije se veliko LAN finale u sklopu A1 Adria Lige na sajmu Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 također održava u petak, 15. studenog. Pravila su vrlo slična kao i s Clash Royaleom: u samom finalu natjecat će se četiri najbolja igrača u formatu dvostrukih eleiminacija, a borit će se za glavninu od ukupnog nagradnog fonda koji iznosi 1500 eura.

Struktura samih kvalifikacija, odigravanja i finala jednaka je kao i kod igre Clash Royale, a sve informacije, detalje o trajanju natjecanja i generalni info o plasmanima i nagradnom fonu za igru Hearthstone možete pronaći na ovome linku, dok ćete generalne informacije o cjelokupnom LAN finalu četvrte sezone A1 Adria Lige i vijestima o sve četiri igre čije se finale održava na velikom stageu na sajmu Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 također pronaći na službenoj A1 Adria League web stranici, odnosno klikom na ovaj link.

Reboot InfoGamer 2019 ove godine traje od 12. do 17. studenog u čak osam hala Zagrebačkog Velesajma. Ukoliko već niste, svoje ulaznice osigurajte čim prije online na www.rebootinfogamer.hr ili fizički na prodajnim mjestima Entria www.entrio.hr/outlets.