Kao što smo pisali prije dva dana, na ovogodišnjem osmom po redu i najvećem dosad izdanju sajma Reboot InfoGamer 2019 powered by A1 odvija se veliko i spektakularno A1 Adria League LAN finale! Liga će završiti svoju četvrtu sezonu i natjecanja u četiri različite igre na velikom stageu na Reboot InfoGameru 2019, a u narednim danima podsjećat ćemo vas o kojim igrama se radi.

Prva u nizu je mobilna igra CLASH ROYALE, čije se veliko finale u sklopu A1 Adria Lige na sajmu Reboot InfoGamer 2019 odvija u petak 15. studenog! U samom finalu natjecat će se četiri najbolja igrača u formatu dvostrukih eleiminacija, a osim što će pobjedom steći slavu, osvojit će i glavninu od ukupnog nagradnog fonda koji iznosi 1500 eura.

Mjesečne kvalifikacije već su se odigrale u rujnu te se druga faza odigrava i ovoga mjeseca, a potom će uslijediti i mjesečna finala, zatim online odigravanja u kojima će se natjecati osam najboljih igrača, a nakon svega toga stiže i veliko LAN finale koje se održava, kako smo spomenuli, 15. studenog na sajmu Reboot InfoGamer 2019 powered by A1. Cjelokupnu strukturu možete vidjeti u nastavku (klik na sliku za povećanje).

Također, sve informacije o trenutnom stanju plasmana, kvalifikacijama i novčanim nagradama koje će biti dodijeljene natjecateljima koji se plasiraju na prva četiri mjesta velikog A1 Adria League LAN finala u igri Clash Royale možete pratiti i putem službene A1 Adria League web stranice na ovome linku., a za generalne informacije o cjelokupnoj Ligi, LAN finalu i ostale tri igre čije nas finale očekuje na sajmu Reboot InfoGamer 2019 powred by A1 posjetite ovaj link.

Podsjećamo, Reboot InfoGamer 2019 ove godine traje od 12. do 17. studenog u čak osam hala Zagrebačkog Velesajma. Ukoliko već niste, svoje ulaznice osigurajte čim prije online na www.rebootinfogamer.hr ili fizički na prodajnim mjestima Entria www.entrio.hr/outlets.