Dobrodošli u ovotjedno izdanje rubrike Tjedan iza nas – najbolju gaming rubriku ikad!
Tek smo se počeli odmarati od ovogodišnjeg odličnog izdanja Reboot Developa, ali smo odmaranje zaustavili kako bi svim zauzetim ljudima napravili sažetak svih vijesti prošlog tjedna.
Kako ne bi odugovlačili, krenimo!

Da je A Way Out odličan, potvrdila nam je vijest da je igra nadmašila sva očekivanja Electronic Artsa. Hazelight Studios koje predvodi filmaš Josef Fares pak objavili da je u tri tjedna igra ostvarila preko milijun prodanih primjeraka što je nadmašilo sva očekivanja

Mike Verdu je u ponedjeljak nažalost (ili na njegovu sreću?) napustio EA Mobile. Iako se konkretni razlozi ne navode, Verdu kaže kako su putovanja vezana uz posao bila naporna

FLASH VIJESTSea of Thieves će uskoro dobiti novi sadržaj!

Ovoga tjedna je tužna vijest pogodila sve obožavatelja indie hita Terraria. U ponedjeljak smo vas obavijestili da je nakon tri godine, Terraria: Otherworld nažalost otkazana.

Amazon Italija je na svojim stranicama otkrila datum izlaska i cijenu Xbox One verzije No Man’s Skya. Na taj elegantan način su definitivno proglašeni kraljevima glasina.

FLASH VIJEST – Hakerska skupina CPY je probila zaštitu za Far Cry 5.

NBA Playgrounds 2 je službeno najavljen za PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC, a trebao bi izaći do kraja ove godine. Razvojni tim je uz službenu najavu pripremio i trailer, dok ćete druge informacije pronaći ovdje.

FLASH VIJESTYakuza 6: The Song of Life je u prodaji!

Ekipa iz Bandai Namcoa je u utorak objavila da Dark Souls: Remastered za Nintendo Switch ipak neće izaći 25. svibnja. Novi datum nije točno najavljen, ali kažu da ga možemo očekivati ovogodišnjeg ljeta. Konkretne informacije nemamo, ali možemo pretpostaviti da im treba još malo vremena da ga dobrano ispoliraju.

Konami radi na novoj Castlevania igri koja nažalost izlazi samo za iOS. Igra će se zvati Castlevania: Grimoire of Souls i uskoro dolazi u zatvorenu betu u Japan.

Ekipa portala Polygon je iz vlastitih neimenovanih izvora doznala da Call of Duty: Black Ops 4 možda neće imati tradicionalnu solo kampanju kao dosadašnja izdanja. Activision će se prema glasinama smjestiti na Battle Royale vlak i promijenit će moto firme u “Battle Royale je kul, solo kampanje nisu.”

FLASH VIJEST – U srijedu je došla nova nadogradnja za Monster Hunter: World.

U srijedu smo pokraj updatea za Monster Hunter: World dobili i update za For Honor. Spomenuti update je dodao mod koji bi trebao novim igračima, ali i onima koji se osjećaju kao veterani ponuditi nove dodatne načine usavršavanja svojih skillova i olakšati im put od početnika do majstora.

Da je Battle Royale kul (stvarno nije tako kul), navodno je saznala i ekipa iz DICE-a. Kako prenosi portal Venturebeat, DICE i EA testiraju Battle Royale multiplayer mod za nadolazeći Battlefield V čiju najavu još uvijek čekamo.

U četvrtak, Paradox Interactive i razvojni tim Colossal Order su najavili Parklife, ekspanziju za Cities: Skylines koja dodaje nove sadržaje u ovu urbanu graditeljsku strategiju.

FLASH VIJESTIgrači PUBG-a će uskoro dobiti izbor na kojoj mapi žele igrati.

Serious Sam 4: Planet Badass je najavljen na ovogodišnjem izdanju Reboot Developa, a više ćemo informacija saznati na nadolazećem E3-ju 2018 tijekom Devolver Digital presice.

Još jedna predivna vijest koja nam je stigla s Reboot Developa je ta da su Wargaming Alliance i Mad Head Games najavili suradnju. Povodom najave o suradnji glavni čovjek Wargaming Alliancea Jerry Prochazka rekao je da je Mad Head Games jedan od najstrastvenijih i najdinamičnijih razvojnih studija s kojima je imao zadovoljstvo raditi.

Blizzard je objavio kako je od četvrtka dostupan Blizzard Balance Gifting, u osnovi servis za transfer novca prijateljima. Od sada je uplaćeni novac moguće poslati direktno prijateljima u vidu poklona, što nam daje “pogodnosti klasičnih poklon bonova u novom digitalnom formatu jednostavnom za korištenje”.

FLASH VIJESTPsychonauts in the Rhombus od Ruin stigli na Steam!

Povodom izlaska nove God of War igre, Cory Barlog je objavio emotivan video u kojem nam prikazuje svoju reakciju na čitanje rezultata igre na Metacriticu. “Ovo ne bi trebalo biti toliko bitno, ali toliko sam ponosan,” govori Barlog. “Imam toliko sreće što mogu raditi s ljudima s kojima radim.”

Za kraj rubrike, ako ste propustili 53. epizodu RebootcastaNiz zečju rupu” pogledajte je ovdje, a ako želite vidjeti kako novi God of War izgleda, preporučamo vam da pogledate novi Reboot Plays! Do idućeg izdanja najbolje gaming rubrike!