Posljednji put kada je Monster Hunter: World bio aktualna tema pričali smo o Aloy i njenom crossoveru u svijetu kojemu igrači pokušavaju uhvatiti ili ubiti velike zvijeri. U međuvremenu je Capcom pripremio nekoliko drugih događanja, novu opaku beštiju imena Deviljho koja je veteranima poznata iz ranijih nastavaka, a sada nastavljaju s besplatnim dodacima za svoju najpopularniju igru.

Zakrpa veličine 1.2 gigabajta će nedugo nakon ponoći po lokalnome vremenu u igru ubaciti Kulve Taroth Siege Event u kojem će morati sudjelovati čak 16 igrača kako bi uspješno ukrotili ili umlatili istoimenu beštiju, dok su se sami popravci odnose na quality of life promjene. Taj se dio u većini slučajeva odnosi na dorađivanje korisničkog sučelja, kontrola ili manjih promjena gameplayja koje igračima olakšavaju život, a što je sve Capcom procijenio da treba promijeniti možete pronaći ovdje.

Monster Hunter: World izašao je krajem siječnja i pokupio odlične ocjene od kritičara, a igra je postala najprodavanija u Capcomovoj povijesti i svim serijalima u samo mjesec dana od izlaska. Igra je trenutno dostupna samo za PlayStation 4 i Xbox One, dok bi PC verzija trebala izaći ove jeseni. Sve detalje o igri možete pronaći na službenim stranicama, dok novu opaku zvijer možete vidjeti u videu ispod teksta.