The Quiet Man ime je projekta koji spaja akcijsku igru i film i kojeg nam je Square Enix prvi puta predstavio za vrijeme svoje prezentacije na ovogodišnjem sajmu E3.  Tada osim toga nisu bili spremni reći ništa više, ali su obećali kako će podijeliti više informacija u kolovozu, što su i napravili. Za vrijeme prijenosa uživo kojeg su tada održali odlučili su kratko prikazati i sam gameplay u kojem se moglo vidjeti kako se isprepliću film i igra.

Danas su objavili novi trailer, zajedno s datumom izlaska, cijenom po kojoj će se ovo iskustvo prodavati, kao i službeni opis. Evo što kaže: “The Quiet Man će igračima prikazati svijet bez zvuka koji će ih uvući i koji će pružiti kinematografsko akcijsko iskustvo s fokusom na priču kojeg mogu iskusiti u jednoj sesiji. Priča se odvija u toku jedne noći, a igrači se nalaze u ulozi gluhog protagonista Danea koji kroz borbu pokušava otkriti zašto je misteriozni maskirani čovjek oteo pjevačicu Lala.”

Igra kreće u prodaju 1. studenog na Steamu za PC i PlayStationu 4, a svi koji kupe igru unutar dva tjedna od izlaska dobit će temu i PSN avatare, odnosno sedam pozadinskih slika na PC-u i moći će na obje platforme ostvariti popust od 10 posto. Puna cijena igre iznosi 14,99 eura, pa ako je kupite između 1. i 15. studenog uštedjet ćete euro i pol. Novi trailer možete pogledati ispod teksta, a druge informacije potražite ovdje.