Sinoć je održan poseban State of Play posvećen samo nadolazećem Final Fantasy VII Rebirthu gdje je otkriven najnoviji “finalni” trailer i detaljan prikaz gameplaya koji ističe sve njegove čari. Također je potvrđeno da je od danas dostupan demo koji će sadržavati lokaciju Nibelheim gdje će biti moguće igrati kao Cloud i kao Sephiroth.

Square Enix je pružio zaista iscrpan uvid u nadolazeću avanturu pruživši pogled na brojne lokacije, borbu, aktivnosti, likove, mini igre i još puno toga.

Rečeno je da će Final Fantasy VII Rebirth “u potpunosti iskorištavati” grafičke mogućnosti PlayStationa 5 koje će biti i bolje u odnosu na Final Fantasy VII Remake, a uz to obećaju vrhunsko kinematografsko iskustvo.

Kao što je već poznato, ovaj dio planirane trilogije remakeova Final Fantasyja VII, donosi priču o Cloudu i njegovim prijateljima nakon što su pobjegli iz grada Midgara i krenuli na opasno putovanje u nepoznate pustopoljine.

Također je otkriveno novo posebno izdanje Twin Pack koje uz nadolazeću igru uključuje i prethodni nastavak Final Fantasy VII Remake Intergrade u kojem ćemo vidjeti grafički poboljšanu i proširenu verziju te igre.

Final Fantasy VII Rebirth na PlayStation 5 stiže 29. veljače.