Nedavne glasine sugeriraju da bi fanovi serijala Final Fantasy uoči lansiranja mogli zaigrati demo za dugoočekivani Final Fantasy VII Rebirth te da bi igranje potencijalno moglo donijeti neke posebne nagrade (Kupo Charm: Survival Set?).

Pošto fanovi dugoočekivane PS5 ekskluzive Final Fantasy VII Rebirth na prvoj ovogodišnjoj prezentaciji State of Play nisu ugledali detalje za nadolazeću igru, Square Enix je potvrdio da priprema posebni FFVII Rebirth showcase koji će se održati u utorak, 6. veljače, odnosno 7. veljače u 00:30 po lokalnom vremenu.

Rečeno je da ćemo na prezentaciji vidjeti produženi prikaz gameplaya sa svim novim detaljima i informacijama, a hoće li biti govora o demou, preostaje vidjeti. Ipak, nije nemoguće da su glasine istinite premda je Square Enix izbacio demo za prošlogodišnji FFXVI te prethodnika Rebirtha, FFVII Remake iz 2020. godine.

Final Fantasy VII Rebirth direktni je nastavak na FFVII Remake iz 2020. godine i predstavlja drugi dio prerade u planiranoj trilogiji remakeova Final Fantasyja VII. U igri ćemo vidjeti Clouda, Tifu, Aerith, Barreta i nove likove dok istražuju “živahan” i “golem” otvoreni svijet. Igra stiže 29. veljače!