Ekipa iz PUBG Corpa je objavila da u Sanhok dolaze novo, ekskluzivno oružje i vozilo kako bi igrači imali priliku biti što efektivniji na novoj, najmanjoj PUBG mapi do sad.

Na službenom Twitter profilu, PUBG Corp je najavio novu QBU pušku –  DMR koji će na Sanhoku zamijeniti Mini 14. Kako bi zagorčali život svom neprijatelju s novim oružjem trebat će vam 5.56mm metci. Valja napomenuti da će QBU imati nešto veći bullet damage od Mini 14 te će dolaziti s unaprijed zakačenim bipodom koji će vam pomoći da budete veoma precizni kad ležite i pucate na svoju metu. Više o novom oružju možete vidjeti u nastavku.

Isto tako, na službenom Twitter profilu je prikazano i novo vozilo s kojime će se igrači imati priliku provozati samo na Sanhoku. Rony će biti odličan izbor vozila ako vam se put sastoji od uzbrdica i nizbrdica. U vozilo stane jedan cijeli tim od 4 igrača, a najveća posebnost će mu biti ta da igrači koji se voze odozada imaju potpunu slobodu pucat po neprijateljima na kojoj se god strani vozila nalaze. Više o novom vozilu možete vidjeti u nastavku

Kako to inače biva, novi sadržaj će “uskoro” doći na servere za testiranje, a tek nakon testiranja i balansiranja na live servere. Nažalost, mnogo igrača nije dobro primilo najavu novog sadržaja za igru zbog trenutnog stanja igre. Ekipa iz PUBG Corpa je potvrdila da su svjesni trenutnog stanja igre te da će se pokraj novog sadržaja svom silom truditi kako bi popravili što više problema unutar same igre.