Jutros se na službenom Overwatch twitteru pojavila dosta zanimljiva obavijest o deklasificiranoj operaciji naziva „White Dome“. U sažetku operacije spominje se jedno potpuno novo ime!

 

Sažetak operacije pisan je iz perspektive kapetanice Ane Amari, poznate support snajperistice iz Egipta. Ana opisuje kako je njezin specijalni odred bio poslan u predgrađe Istanbula kako bi se borio protiv tamošnjih snaga omnic otpora.

Osoblje tima uključuje već poznate heroje – Reinhardta i Torbjörna, ali i jedno potpuno novo ime – nižeg časnika Emre Sarioglu. Sama misija bila je uspješna, ali Torbjörn je zadobio teže ozljede, a od smrti ga je spasio Reinhardt, zbog čega ga Ana preporučuje za odličje.

Blizzard je dosad svaki put na ovakav način predstavljao nove nadolazeće heroje, uz teasere o njihovoj pozadinskoj priči. Stoga nije teško pretpostaviti kako će Emre Sarioglu biti novi dvadeset i sedmi po redu heroj Overwatcha ili će pak imati direktne veze s njim/njom (sjetimo se kako je najavljena Orisa – prvenstveno preko informacija o djevojčici koja ju je napravila).