Sredinom veljače 2012. godine su igrači u Europi dobili priliku zaigrati Catherine. Iza ovog projekta stoji razvojni tim Atlus, a radilo se o neobičnom spoju platformera sa zagonetkama, avanture, romantične tematike i povremeno horora. Glavni junak priče je Vincent Brooks koji relativno normalno funkcionira preko dana, no nakon što ode na spavanje kreću noćne more, jer ga muče osjećaji prema djevojci s kojom je trenutno u vezi i novom koja ga privlači.

Igra je bila prilično dobro ocijenjena, a Atlus je bio ugodno iznenađen prodajnim rezultatima. Krajem prosinca 2017. godine prvi put se spomenuo remaster punog imena Catherine: Full Body koji bi trebao stići na PS4 i Vitu ove godine, da bi se sada počelo šuškati i o portu za PC. Najprije je jučer Sega ostavila neobičnu poruku na Steam stranici za Bayonettu, zbog čega su igrači odmah počeli nagađati da se nešto događa, da bi sada ESRB (Entertainment Software Ratings Board) na svojim stranicama spomenuo tu platformu.

Ni Sega ni Atlus se još nisu službeno izjasnili, no s obzirom na to da je Sega počela izdavati sve više portova za PC (Bayonetta, Vanquish i po najnovijem serijal Yakuza) ne bi bilo neobično da uskoro dobijemo konkretnu najavu. Dok se to ne dogodi, ovdje se možete više informirati o toj igri ako želite.