Osim što smo u nedjelju saznali da višestruko nagrađivana akcijska avantura Control ovoga mjeseca dolazi na Game Pass za PC, Microsoft je sada objavio kompletnu listu igara koje u siječanjskoj ponudi dolaze na Game Pass za PC, konzole i mobilne uređaje.

Tako već od četvrtka 21. siječnja pretplatnici na Game Pass za PC, konzole i android dobivaju Desperados IIIDonut County. Isti dan na Game Pass za android dolazi Outer Wilds, dok već spomenuti Control na isti datum dobivaju isključivo vlasnici za PC (igra je već od prije dostupna na Game Passu za konzolu).

Idući utorak 26. siječnja na tržište službeno i po prvi puta izlazi Cyber Shadow, side-scrolling akcijski ninja platformer koji odmah po izlasku dolazi na Game Pass za PC, konzole i android. Dva dana nakon toga, u četvrtak 28. siječnja na tržište konačno izlazi i The Medium, očekivani psihološki horor Bloober Teama, koji također odmah po izlasku dolazi na Game Pass i to za PC i konzole (XOne i XSX/S).

Na isti dan, 28. siječnja Game Pass će biti podebljan i za čitavu kolekciju igara serijala Yakuza, pa takozvani Yakuza Remastered Collection čine igre Yakuza 3 Remastered, Yakuza 4 Remastered i Yakuza 5 Remastered, koje idući četvrtak dolaze na Game Pass za PC, konzole i android.

Nažalost, kao i dosada, iz pretplate Game Pass neke igre i odlaze, pa nas tako 29. siječnja napušta čak osam igara:

· Death Squared (Konzole)
· Death’s Gambit (PC)
· Final Fantasy 15 (Konzole i PC)
· Fishing Sim World: Pro Tour (Konzole i PC)
· Gris (PC)
· Indivisible (Konzole i PC)
· Reigns: Game of Thrones (PC)
· Sea Salt (Konzole i PC)

Više informacija o siječanjskoj ponudi igara u sklopu pretplate Xbox Game Pass možete pročitati i putem službenog bloga Xbox Wire.