Nakon što je 2015. godine izašao peti nastavak u akcijsko-borilačkom serijalu Yakuza izdavač SEGA je odlučio napraviti nešto drugačije. U novom engineu su izdali Yakuza 0, igru čija se radnja odvijala prije svih igara koje su ljubitelji tog serijala imali prilike zaigrati. Iako su u to vrijeme već radili na Yakuzi 6, najprije su izdali reizdanje originalne igre koja je izašla 2006. godine. Osim što su se počeli time baviti, po prvi put neka igra više nije bila ekskluziva za Sonyjeve konzole, nego su pripremili i PC verziju. Taj se trend nastavio prošle godine, a sljedeća igra stiže uskoro i radi se o Yakuza Kiwami 2.

Kao i do sada, reizdanje druge igre u serijalu koristi novi engine, a verzija za PC ima podršku za 4K rezoluciju, otključan FPS, brojne opcije za podešavanje grafike i mogućnost mijenjanja kontrola. Ovog puta se radi o Dragon engineu kojeg je koristila Yakuza 6, pa SEGA kaže da Kiwami 2 izgleda najbolje od svih izdanja za PC. Kiryu i njegove muke se dalje nastavljaju, pa ćete opet premlaćivati brojne grupe neprijatelja po fiktivnim japanskim četvrtima.

Svi zainteresirani igrači mogu već sada na Steamu odraditi predbilježbe i nabaviti Yakuza Kiwami 2 za 29,99 eura, a ako to napravite dobit ćete pristup DLC-u, kao i nekim ekskluzivnim itemima. Nova verzija igre na PC stiže 9. svibnja, najnoviji trailer se nalazi u nastavku, a sve druge informacije na ovim stranicama.