Još početkom kolovoza smo pisali da je hrpetina velikih izdavača zainteresirana za kupovinu WB Games – najeksponiraniji potencijalni kupci bili su Eletronic Arts i Microsoft, no s obzirom na razvojne studije i IP-eve koje WB Games ima pod svojim kišobranom, kupovina Warnera Brosovog gaming ogranka zasigurno je bila primamljiva mnogima – nije ni čudo što su se Take-Two i Activision Blizzard također našli u bubnju kao potencijalni kupci. 

O prodaji WB Games ozbiljno se razmatralo jer bi AT&T, u čijem je vlasništvu Warner, na taj način pokušao smanjiti svoj dug od 200 MILIJARDI američkih dolara. No, već sredinom kolovoza kolo se okreće u drugom smjeru te stižu prvi izvještaji da je WB Games siguran od prodaje te da je novo/staro vodstvo firme zaključilo kako bi ga bilo najpametnije zadržati u dogledno vrijeme. 

Evo nas sad u prvim danima rujna te novi izvještaj s Bloomberga kaže da je AT&T potpuno odustao od prodaje WB Games jer je jednostavno prevrijedan. Podsjećamo, cifra za koju je AT&T htio prodati WB Games kretala se negdje oko 4 MILIJARDE dolara, no vodstvo firme sada je shvatilo da WB Games ima još prostora za napredak i razvoj. 

Osim što WB Games ima dva nadolazeća blockbustera, nedavno najavljeni Gotham Knights i Suicide Squad: Kill the Justice League, sasvim je logično da se odgodi prodaja ogranka koji u ovim turbulentnim vremenima pruža zabavu i razonodu milijunima ljudi. I naravno, pritom donosi hrpu novaca.