Tijekom DC Fandome već smo vidjeli najavu Gotham Knights, a Rocksteady je konačno objavio prvi prikaz svoje dugoočekivane igre Suicide Squad: Kill the Justice League koju ćemo zaigrati tek 2022. godine. Sudeći po prvom traileru, naši zlikovci koji više nisu baš toliko zli, imat će težak zadatak – ubiti Supermana.

Doduše, Superman protiv kojeg će se Suicide Squad boriti nije naš dobrohotni junak koji se bori za istinu i pravdu već mu je glavni zloćko Brainiac očito isprao mozak. Radnja igre se odvija u Metropolisu stoga možemo očekivati još jedan superherojski otvoreni svijet koji će biti zanimljivije istraživati budući da ćemo to moći učiniti u kooperativnom načinu igranja s ukupno četiri igrača. 

Suicide Squad se u igri sastoji od Harley Quinn, Captain Boomeranga, Deadshota te King Sharka, a svaki od njih ima vlastiti set sposobnosti i oružja pomoću kojih će pokušati ubiti članove Lige pravde. Ukoliko nećemo htjeti igrati kooperativno, cijelu igru možemo preći solo – u tom slučaju botovi će preuzeti kontrolu nad zlikovcima koje ne kontroliramo, a moći ćemo mijenjati između likova kad god poželimo. 

Također, možemo očekivati poveznice s Rocksteadyjevim serijalom Arkham budući da je Suicide Squad smješten u istom univerzumu te je svojevrsna kontinuacija svega što smo prethodno igrali. 

Suicide Squad: Kill the Justice League izlazi 2022. za PC, PS5 i XSX