Sve one koje nije ubila, Siva kuga je prije više od 100 godina pretvorila u pobješnjele mutante na nekada uspješnom kontinentu koji je progutala smrt i razaranje, i gdje je na nogama ostalo stajati svega još nekoliko gradova. Remedium univerzum uskoro će dobiti svoj prvi javni demo za nadolazeću pucačinu – Remedium: Sentinels.

Ova postapokaliptična akcija kombinira prikupljanje elemenata za izradu oružja i moćnih mecha oklopa. Igrač preuzima ulogu čeličnog Sentinela – mehaniziranog egzoskeletona koji je razvila grupa alkemičara s jednim ciljem – da obrani gradove od hordi beskrajnih mutanata. Jedno je sigurno, a to je da će igrači morati igrati pametno jer se Sentinelov reaktor brzo prazni.

Indie akcija koju je razvio Sobaka Studio zahtijeva promišljeno kombiniranje predmeta i materijala s ciljem razvijanja novih oružja i jedinstvenih građevina. Fokus igre stavljen je na nekoliko ključnih aspekata kao što su prikupljanje primarne tvari za nadograđivanje Sentinela, kombiniranje prikupljenih resursa za unaprjeđenje opreme, taktičko nadograđivanje lika i mogućnost ponovnog igranja prema principu “što dulje ostaneš živ, postaješ jači” čime se ostvaruje pristup većem broju vještina, oružja i neprijatelja koje treba uništiti. 

Demo u kojem ćemo moći isprobati igru predviđen je za veljaču 2023. godine, a bit će dostupan na Steam servisu.