Razvojni tim Coffee Stain Studios već neko vrijeme radi na svojoj novoj igri Satisfactory, a nedugo nakon otvaranja Epic Games Storea objavili su kako će neko vrijeme igrači moći ekskluzivno nabaviti igru tamo. Sada smo dobili informaciju da će uskoro započeti Early Access faza razvoja i da su otvorene predbilježbe.

Na službenim stranicama je tim objasnio zašto su se odlučili na Early Access, što će ova verzija sadržavati, koliko dugo misle da će im trebati do izdavanja konačne verzije i što će sve ubacivati. Kažu da je Satisfactory prilično kompleksna igra i da će im razvoj biti lakši s povratnim informacijama od strane igrača, a Early Access će trajati barem godinu dana.

Svi oni koji odluče sada nabaviti igru moći će odabrati između tri različita područja na kojima će graditi svoje tvornice, otključati solidan broj strojeva, resursa, opreme i vozila, koristiti vozila koja imaju mogućnost automatizacije, susretati se s vanzemaljcima, igrati sami ili u multiplayeru koji je malo klimav, ali radi. Nakon izlaska tim će se najprije posvetiti rješavanju bugova i problema, dok će prva velika nadogradnja stići krajem travnja. Detalje o svemu možete pronaći ovdje.

Satisfactory je u izradi za PC, a iako je u početku bio u planu izlazak na Steamu, u međuvremenu su stranice uklonjene s Valveovog servisa i igru možete nabaviti jedino na Epic Games Storeu. Datum izlaska je zakazan za 19. ožujak, a već sada možete odraditi predbilježbe po cijeni od 30 eura.