Sony je doista intenzivirao svoj plan da neke od najvažnijih PlayStation ekskluziva učini dostupnima i na PC-ju, a jedan od prvih idućih naslova koje ćemo zaigrati s mišem i tipkovnicom mogao bi biti Uncharted 4: A Thief’s End.

Ova informacija dolazi direktno od Sonyja, koji je prije nekoliko dana održao prezentaciju za svoje investitore koja je danas postala javno ddostupna. U sklopu prezentacije Sony je objavio na koje sve načine žele dodatno povećati prihode, a jedan od njih je putem izlazaka njihovih igara na PC-ju. Da bi čitava stvar za obožavatelje serijala Uncharted bila bolja, ali i za sve one koji posjeduju samo PC platformu, a raduju se odigrati ekskluzivne naslove za PlayStation, upravo je Uncharted 4: A Thief’s End naveden na listi, i to odmah nakon igre Days Gone koja je odnedavno dostupna za PC.

Osim toga, dodatno je potvrđeno da Sony doista kreće s razvojem igara za mobilne uređaje, o čemu smo nešto više pisali jučer. Budući da će se danas, s početkom u 18:00h održati novo izdanje Sonyjevog eventa State of Play, mogli bismo dobiti poprilično velike službene informacije.