U novootvorenom trgovačkom Z centru danas je otvorena najveća gaming arena u Hrvatskoj i jedinstveni esport centar – Hall of Game powered by A1, a na čak 900 četvornih metara moderno uređenog prostora igrače će dočekati 50 vrhunskih gaming računala, 11 konzola PlayStation 5, simulatori i VR uređaji.

Gaming računala pogone grafičke kartice GeForce RTX 3070Ti i Intelovi procesori 11. generacije uz Samsungove 27-inčne monitore od 244 Hz, dok su konzole PlayStation spojene na ogromne 65-inčne NEO QLED Samsung televizore. Hall of Game igračima pruža kvalitetu bez premca, a vrhunac svega je A1 gigabitna optička mreža te indoor A1 5G mreža koje omogućavaju nizak ping i latenciju, što je od posebnog značaja za esport natjecanja. 

Za igrače je spremno 50 najmodernijih računala na kojima će se bez problema izvoditi i najzahtjevniji naslovi.

U ugodnoj atmosferi ovog golemog prostora, u potpunosti prilagođenog organizaciji natjecanja uz profesionalni esport stage te streaming hub i privatnu sobu za online natjecanja ili manje bootcampove ugostili su nas Marko Matijević, osnivač i direktor Hall of Game powered by A1, Iva Ančić, rukovoditeljica brenda i marketinških komunikacija A1 Hrvatska i naš Damir Đurović, suosnivač i direktor Reboota, koji su i predstavili čitav projekt.

“Na cijeli projekt dosad je utrošeno oko milijun eura, a sve kako bismo ostvarili viziju centra za gaming u Hrvatskoj pa i šire. Osigurali smo prostor u kojem ćemo ujediniti najbolje gamere i svima dati priliku da dožive kako se osjećaju esportaši. Bit će to dom mnogih esport turnira poput A1 Adria Lige, mjesto treninga, gaming događaja proslava i vrhunske zabave”, rekao je osnivač i direktor Hall of Game, Marko Matijević

S lijeva na desno: Luka „Lavvek” Črneli, gamer i influencer; Damir Đurović, direktor Reboota; Marijana Zagorac, gaming menadžerica A1 Hrvatska; Iva Ančić, menadžerica brenda i marketinških komunikacija A1 Hrvatska; Marko Matijević, osnivač i direktor Hall of Game powered by A1 Hrvatska; Igor Duić, moderator A1 Hrvatska

Iva Ančić, menadžerica brenda i marketinških komunikacija A1 Hrvatske prisutnima se obratila rekavši da je A1 Hrvatska nakon pet godina podrške gaming zajednici, industriji i esport natjecanjima ovim novim partnerstvom potvrdio svoj strateški smjer, a da je za potrebe pružanja najboljeg iskustva svim gamerima u Hall of Gameu osiguran pristup mreži putem najmodernije fiksne i mobilne infrastrukture.

Prilikom otvorenja ove zaista zadivljujuće gaming arene prisutnima se obratio i Damir Đurović, koji je tom prigodom najavio treće i dosad najveće i najspektakularnije izdanje Reboot Online Games Week powered by A1, koje će se održati od 17. – 21. studenog, a na kojem ćemo ponovno ugostiti najbolje ekipe A1 Adria Lige u spektakularnoj završnici osme sezone.

Za više informacija o Reboot Online Games Weeku pratite www.reboot.hr i www.rebootonlinegamesweek.com te naše društvene mreže. Više detalja o Hall of Game uskoro na www.hog.hr.

Hall of Game opremljen je simulatorima za igranje svih žanrova igara.