FPS battle royale Apex Legends razvojnog studija Respawn Entertainment pod izdavačem EA na tržište je potpuno besplatno stigao u veljači prošle godine, a ovoga studenog igra dobiva svoje zasebno platno izdanje Apex Legends Champion Edition koje donosi sav sadržaj bez potrebe za otključavanjem.

Paket je to koji 10. studenog s izlaskom Sezone 7 stiže na PC, PlayStation 4 i Xbox One i koji će koštati 40 eura, a u principu će biti samo za one koji nisu već “grindali” igru proteklih godinu i pol, jer u jednom paketu otključava dodatnih devet heroja (aka legendi) koje je u dosad dostupnoj besplatnoj inačici trebalo otključati igranjem.

Radi se o sljedećih devet “legendi”: Caustic, Mirage, Octane, Wattson, Crypto, Revenant, Loba i Rampart, koji su dosad naknadno stigli u igru prije Sezone 7. No, osim toga, Champion Edition uključuje i sedam ekskluzivnih legendarnih itema (šest skinova i jedan gun charm) u vrijednosti od 100 dolara, a to su: “Risen Queen” Wraith skin, “Forged Knight” Revenant skin, “Hallowed Spirit” Crypto skin, “Curse of the Awaken” Triple Take skin, “Slayer’s Lancer” Flatline skin, “Jaded Myth” Sentinel skin i“Emperor Nessy XIV” Gun Charm.

Ako vam treba dodatni poticaj da u studenom povodom izlaska nove Sezone 7 kupite Apex Legends Champion Edition i potrošite 40 eura na inače besplatnu igru, EA i Respawn u paketu nude i 1000 Apex Coinsa za dodatno trošenje na mikrotransakcije i kozmetiku koju igra nudi. Više o ovom paketu pročitajte putem službene objave na ovome linku.