Dio redakcije Reboota na gamerskim izdanjima radi skoro pa dvadeset godina i moramo se dobro potruditi prisjetiti se još nekog mjeseca poput ovoga u kojem je na tržište u tako kratkom roku izašlo toliko kvalitetnih AAA igara. K tome izdavači su pazili na poklapanja naslova slične tematike i žanra pa su i igre dovoljno različite da možemo pričati o razdoblju koje će igrama obilježiti ovu godinu. Mnogi će se baš ovim igrama vraćati kroz godinu, i ne sumnjamo kako će dio njih biti uključen u uži izbor najboljih igara godine. Tako smo i ovaj broj Reboota podredili recenzijama i dali im veliki prostor, a na naslovnici smo odlučili, koliko se sjećamo u našoj dugoj povijesti raznih izdanja časopisa, po prvi puta posebno izdvojiti neko proširenje za igru. Istina, to proširenje nije “samo” proširenje nego po nama i vjerojatno najbolje proširenje modernog doba vrijednog spomena kao posebne igre ionako posebnog paketa The Witchera 3: Wild Hunta.

Blood and Wine tako ulazi u povijest Rebootovih naslovnica a pored njega u novom broju potražite i recenzije hitova: Uncharted 4: A Thief’s End, Total War: Warhammer, Overwatch, Battleborn, DOOM. Također i recenzije igara Homefront: The Revolution, Shadow of the Beast, The Solus Project, Tree of Savior, Alienation, The Banner Saga 2, Stellaris, Offworld Trading Company, Battlefleet Gothic: Armada, Grim Dawn, Shadwen, Overfall, The Walking Dead: Michonne – Episode 3,
LOUD on Planet X, Enter the Gungeon, The Collider 2, Slain!, SpeedRunners i What the Hen!

Donosimo i velike teme sa svim informacija koje smo smo saznali o igrama Gears of War 4 i Dishonored 2. Također i o novom projektu Polyphony Digitala GT SPORT, a u novom broju potražite i izvještaj s Reboot Developa 2016 i turnira u Counter-Strikeu REBOOT HGSPOT CS:GO OPEN.

U rubrici Rewind prisjećamo se serijala BioShock a u vremeplovu odlazimo ponovno u godinu 2006.

I svakako nemojte zaboraviti da u ovom broju donosimo i prvi kupon naše nove velike nagradne igre VIRTUALKA u kojem smo osigurali vrhunske nagrade – čak četiri sjajna VR paketa koji uključuju konzolu PlayStation 4, uređaj PlayStation VR, kontroler PS Move te kameru PlayStation. Sretno!