Sony je danas najavio kako od ponedjeljka 25. svibnja na brojnim maloprodajnim mjestima u Europi (uključujući i dućane u Hrvatskoj) počinje fantasična promocija Days of Play, u sklopu koje će se na značajnim popustima naći velik izbor igara za PlayStation 4 i PlayStation VR, ali i popusti na pretplatu PlayStation Plus.

Naravno, radi se o promociji koja se odvija širom svijeta, pa tako i kod nas, a iz PlayStationa ističu da će ponuda, barem što se tiče fizičkih igara i hardvera, trajati do isteka zaliha. Točne cijene za svaku pojedinačnu igru bit će objavljene jednom kad promocija krene, no zasada je već poznat dio ponude i okvirne minimalne cijene igara:

• PlayStation VR već od 1.499 KN
• PlayStation Plus godišnja pretplata za 339 KN
• Velik izbor igara uključujući Days Gone, Death Stranding u pola cijene, Nioh 2 i The Last of Us Remastered, neke od  kojih će biti i s početnom cijenom od 99 KN

Prema službenim informacijama s europske verzije PlayStation bloga, nekoliko probranih igara u kategoriji PlayStation Hits (u koju spadaju The Last of Us Remastered, God of War, Horizon Zero Dawn, Batman Arkham Knight, Uncharted 4, Bloodborne, Metal Gear Solid V i mnoge druge) prodavat će se po cijeni od 15 eura, što je približno 114kn

Sama promocija Days of Play u maloprodajnim dućanima u Hrvatskoj trajat će od 25. svibnja do 8. lipnja. No, uz sve navedeno, popuste i promotivne cijene na velik izbor hit blockbuster igara i na PS Plus pretplatu moći ćete naći i u digitalnom dućanu PlayStation Store od 3. lipnja do 17. lipnja. Sama ponuda i cijene bit će objavljeni naknadno, a  moći ćete ih pronaći na službenom PlayStation Blogu i internetskoj stranici Days of Play.