Poznati razvojni studio Quantic Dream zaslužan je za niz odličnih narativnih avantura kao što su Fahrenheit, Heavy Rain, Beyond: Two Souls te njihov posljednji hit iz 2018. godine – Detroit: Become Human, koji je prije mjesec dana napokon stigao i na PC. Sudeći prema novom tweetu Davida Cagea – osnivača studija, za studio i fanove njihovih igara 2020. godina bit će još uzbudljivija.

Dakako, ovaj famozni “auteur” igara nije specificirao što to točno znači, iako već svi pretpostavljamo kako ćemo ove godine saznati i za njihovu novu igru, na kojoj vjerojatno rade već neko vrijeme, još od završetka Detroita. Ono što je Cage bio voljan podijeliti je da će 2020. godina biti još uzbudljivija od prethodnih godina te da studio za nas sprema brojna iznenađenja o kojima će nas obavijestiti kasnije.

 

Naravno, svima je jasno da Quantic Dream zasigurno radi na svojoj sljedećoj igri, pogotovo nakon odličnog uspjeha Detroita, ali i njihovih prethodnih višestruko nagrađivanih igara. Stoga je samo pitanje vremena kada nam tijekom 2020. godine dolazi najava nove igre ovog odličnog i etabliranog razvojnog studija.