Kad stigne na PC, PlayStation 4 i Xbox One u listopadu ove godine, Titanfall 2 će igračima ponuditi šest različitih Titana. O ovim divovskim mechovima dosad nismo znali mnogo, za vrijeme testiranja upoznali smo tek dva, no sada je stiglo vrijeme da ih pobliže upoznamo.

Respawn Entertainment zbog toga je objavio novi trailer dug svega minutu, u kojem otkriva kakve nas mehanizirane zvijeri očekuju. Prvi predstavljeni Titan nazvan je Legion, a radi se o mechu čije se vještine najbolje mogu iskoristiti u obrani i kontroli pozicija. Drugi Titan, Ronin, je samuraj wannabe s divovskim mačem kojeg smo imali prilike vidjeti još u prvom traileru. Ovaj tip sposoban je u kratkom roku nanijeti mnogo štete, pa ga je u njemu najbolje primijeniti hit-and-run taktiku.

Northstar u priču donosi mogućnost letenja i strateških napada poput postavljanja zamki ili raspršujućih eksploziva, dok je Ion, kojeg smo upoznali u beti, specijaliziran za precizne napade laserima. Scorch, također iz bete, odgovarat će virtualnim piromanima koji lako podnose vrućinu, dok će Tone biti namijenjen onima koji protivnicima žele prijetiti iz daljine, pratećim raketama i sličnim oružjem.

Sve ove Titane možete proučiti u traileru koji prilažemo uz tekst, a u njihove ćete kokpite moći uskočiti već 28. listopada kad Titanfall 2 stiže na važne platforme.