Prošlo je više od pet mjeseci otkako smo posljednji puta čuli ili vidjeli nešto novoga materijala za nadolazeću i iznimno očekivanu igru Psychonauts 2 američkog studija Double Fine Productions. I dok smo u prosincu prošle godine imali priliku napokon vidjeti prvi službeni trailer, danas stiže vijest da će poznati glumac (a od nedavno i YouTuber) Jack Black, zajedno s Timom Schaferom – šefom studija Double Fine i kreativnim direktorom Psychonautsa – održati posebni panel o igri Psychonauts 2 u sklopu eventa E3 Coliseum.

Vijest o tome dolazi putem službenoga twitter profila sajma E3, a osim što će to biti klasični panel, diskusija i predstavljanje igre na kakva smo navikli kad se radi o eventu E3 Coliseum (kojega vodi dobri duh gaming industrije Geoff Keighley – izvršni producent i voditelj službene dodjele nagrada The Game Awards), na panelu Psychonautsa 2 Tim Schafer i Jack Black će uživo igrati demo inačicu igre.

Osim navedenih informacija, drugi detalji zasada nisu poznati te jedva čekamo vidjeti što su spremili za nas, a nadamo se i potencijalnom otkrivanju datuma izlaska igre, s obzirom da u ovom trenutku jedino znamo da Psychonauts 2 izlazi nekad tijekom 2019. godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One te za macOS i Linux.