Poznata i cijenjena kompanija THQ Nordic nastavlja žariti i paliti. Nakon što su uoči sajma E3 2019 najavili nekoliko novih igara, sada je došao na red i gamescom 2019 koji se odvija tijekom kolovoza. Tako saznajemo da će THQ na gamescomu najaviti još jednu novu igru.

Naravno, ova informacija dolazi u sklopu najave igara koje će kompanija prezentirati na gamescomu, pa tako sada znamo da su to redom Biomutant, Desperados 3, Darksiders Genesis, Destroy All Humans, SpongeBob SquarePants: Battle for the Bikini Bottom – Rehydrated te na kraju sporna zasad nenajavljena igra. Povodom objave “lineupa” za gamescom, složili su i prigodni video:

Za Biomutant znamo posljednjih dvije godine, a imali smo ga prilike i zaigrati na gamescomu 2017 i 2018. Vijesti o igri Desperados 3 proširile su se prošle godine, a ovo ljeto definitivno je bilo uzbudljivo za fanove THQ Nordica upravo zbog nedavnih najava spinoffa Darksiders Genesis i konačnog povratka igre Destroy All Humans kroz novi remake, kao što je slučaj i s remakeom igre SpongeBob SquarePants.

Što bi mogla biti ova potpuno nova zasad nenajavljena igra, ostaje nam vidjeti, no vjerujemo da će biti nešto uzbudljivo. Podsjetimo se, THQ Nordic ima čitav niz igara koje još uvijek nije službeno najavio, ali i čitav niz studija koje je kupio i osigurao si prava na izdavanje kultnih igara koje već dugo nisu dobile nastavak. Stoga smo sigurni da je ovo samo još jedna u nizu uzbudljivih najava koje nas čekaju.