Još u rujnu prošle godine saznali smo da tijekom 2021. na tržište stiže The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition – next-gen izdanje za PC te nove konzole PlayStation 5 i Xbox Series X/S. U sklopu prvog premijernog izdanja konvencije WitcherCon danas je najavljeno kako igra dolazi i uz novi DLC.

Kakav će to točno DLC biti po pitanju sadržaja, razvojni studio CD Projekt RED zasada nije htio specificirati, osim da će to biti sadržaj baziran na planetarno popularnoj Netflix seriji The Witcher te da će DLC biti u potpunosti besplatan.

Generalno, kao što je od prije poznato, The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition uključivat će niz vizualnih i tehničkih poboljšanja i unaprijeđenja, uključujući podršku za Ray tracing te izrazito brza učitavanja. Bit će to paket koji objedinjuje osnovnu igru i DLC ekspanzije Hearts of Stone i Blood and Wine.

Najbolje od svega je što će to kompletno next-gen izdanje za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S biti u potpunosti besplatno svima koji igru imaju već od prije za PC, PlayStation 4 i Xbox One.