The Witcher 3, jedna od najboljih igara, ne samo desetljeća, već u povijesti industrije, stiže i na next-gen konzole PlayStation 5 i Xbox Series X i to uz brojna grafička poboljšanja, ali i pogodnosti za već postojeće vlasnike igre.

Vijest je to koju je danas podijelio poznati poljski razvojni studio CD Projekt RED, najavivši tako da na novu generaciju konzola The Witcher 3: Wild Hunt stiže u poboljšanom izdanju, s podrškom za Ray tracing te čitav niz vizualnih i tehničkih poboljšanja kao što je brže loadanje.

Novo i poboljšano next-gen izdanje Witchera 3 bit će besplatno svima koji igru posjeduju za PC i trenutnu generaciju konzola. Hvala, CDPR

Naravno, radi se o kompletnom izdanju igre (aka The Witcher 3: Wild Hunt –  Complete Edition), koje sadrži osnovnu igru i obje ekspanzije te sav dodatni sadržaj ikad izbačen, a najinteresantnija (i zaista pohvalna) činjenica je da će svi oni koji igru već posjeduju za PC, PlayStation 4 i Xbox One ovu next-gen nadogradnju dobiti potpuno besplatno.

Dakako, oni novi igrači koji će tek po prvi puta na PlayStationu 5 i Xboxu Series X zaigrati The Witcher 3, igru će moći kupiti zasebno za nove konzole. Točan datum kada The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition u poboljšanom izdanju stiže na PC, PlayStation 5 i Xbox Series X, u ovom trenutku još nije poznato.