Sredinom siječnja su nas razvojni tim White Paper Games i Humble Bundle obavijestili da ćemo, nakon treće odgode, moći zaigrati avanturu The Occupation u ožujku. Budući da je taj dan stigao i da nije bilo novih pomicanja datuma izlaska, možemo vas obavijestiti da je od danas to moguće napraviti.

Razvojni tim se odlučio na veoma zanimljivu izvedbu, pa tako imate četiri sata da pokušate razriješiti misterij ove igre. Nalazite se u ulozi novinara koji šuljanjem i istraživanjem područja u koje ne bi smio zakoračiti mora pronaći dokaze i zatim kroz intervjue saznati što drugi likovi u igri rade. Svaki vaš potez ima posljedice i virtualni svijet oko vas reagira na vaše poteze, pa morate paziti što radite.

The Occupation možete nabaviti za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a neovisno o platformi za koju se odlučite koštat će vas 30 eura. Razvojni tim je sve bitne informacije o ovom istraživačkom trileru objavio na službenim stranicama, a ako želite vidjeti kako izgleda u pokretu bacite oko na video ispod teksta.