Razvojni tim White Paper Games je do sada izdao jednu igru – avanturu Ether One koja se bavila ljudskim umom i njegovoj fragilnosti. Čim su završili s tim projektom, bacili su se na izradu novog, a prvi put su ga bili spremni prikazati krajem ožujka 2017. godine. Ime koje su mu dodijelili je The Occupation, a od tada su nekoliko puta mijenjali datum izlaska.

Najprije smo ovu avanturu, u kojoj kao novinar moramo paziti što radimo i na što trošimo vrijeme, trebali zaigrati u listopadu prošle godine. Zatim je izlazak pomaknut na početak veljače, da bi sada tim rekao da je konačni datum izlaska 5. ožujka. Vijest je stigla putem društvenih mreža, a osim što će igra stići na PC i PS4, u pripremi je i Xbox One verzija.

Ako vam za The Occupation treba više informacija, možete posjetiti službene stranice gdje je tim objavio sve što je bio spreman o igri otkriti. Od trailera su objavili samo jedan, kad su najavili igru, pa ako ste u međuvremenu zaboravili kako to sve izgleda, bacite oko ispod teksta.