Izgleda da je vrhuška PlayStationa zajendo s Naughty Dogom napokon spremna podijeliti malo više informacija o jednoj od najiščekivanijih igara današnjice, a radi se, naravno, o igri The Last of Us Part II – nastavku megauspješne postapokaliptične akcijske avanture i jednoj od, usuđujemo se reći, najboljih igara ikada napravljenih.

Naime, jedan od najpoznatijih insajdera gaming industrije Geoff Keighley, poznat po organiziranju dodjele nagrada za postignuća u videoigrama The Game Awards, preko Twittera je objavio sljedeću sliku:

Radi se o događaju na kojem će Naughty Dog okupiti najveće svjetske gaming medije kako bi im prikazali novi gameplay igre za igru The Last of Us Part II. Šačica odabranih će u Los Angelesu za točno dva tjedna prije svih ostalih vidjeti što nas očekuje u novom nastavku igre The Last of Us!

Što još možemo očekivati?

Budući da je igra gotovo tri godine u razvoju, realno je za očekivati kako bi mogli dobiti i datum izlaska za kojeg procjenjujemo da bi mogao biti sličan onome za originalni The Last of Us, odnosno početak ljeta (lipanj/srpanj 2020.)

Svakako bi voljeli vidjeti i nadaleko popularne zombije (infectede, pardon) s kojima smo vodili borbu u ”jedinici”. Zasad smo dobili pogled samo na hladnokrvni kult Serafita, no još čekamo vidjeti kakve će groteskne tvorevine ovog puta stvoriti infekcija gljive Kordiceps.

I naravno, šećer na kraju, bilo bi odlično da napokon vidimo Joela, bilo u akciji, bilo kao NPC-a. Bilo nam je užasno drago vidjeti Ellie u akciji, no sad je vrijeme da vidimo Joela, živog i zdravog, kako vedri i oblači postapokaliptičnom Amerikom!

(Da, Luka! Živ je. Šuti!)