Nakon brojnih glasina da je The Last of Us Part II prebačen na veljaču 2020. godine kako bismo ove jeseni mogli zaigrati Kojimin Death Stranding te nakon što je prošloga mjeseca glumica Ashley Johnson, koja utjelovljuje protagonisticu Ellie, gotovo pa potvrdila da igra izlazi u veljači kroz famozni intervju za YouTube kanal Critical Role, nove glasine, čini se, ponovno potvrđuju istu stvar.

Naime, kako putem poznatog portala ResetEra prenosi poznati gaming analitičar Daniel Ahmad, na kineskom forumu A9VG pojavila se informacija da The Last of Us Part II izlazi u veljači 2020. godine te da dolazi u četiri različita izdanja: Standard Edition, Special Edition, Collectors Edition i Ellie Edition. Zašto bismo ove informacije mogli potencijalno smatrati vjerodostojnima?

Radi se o tome da je jedan te isti korisnik na kineskom forumu A9VG prethodno otkrio i informaciju da Death Stranding izlazi u studenom ove godine – par tjedana prije službene najave te se ta informacija pokazala točnom. Naravno, od Sonyja, kao niti od razvojnog studija Naughty Dog zasada još uvijek nemamo nikakvu službenu potvrdu te ne znamo kada bi ona mogla stići, no prema svemu sudeći, može se reći da je sve izglednije da jednu od najočekivanijih igara današnjice – The Last of Us Part II zaista igramo u veljači 2020. godine.

S obzirom da Sony nije sudjelovao na ovogodišnjem sajmu E3 2019, zasada nema nikakvog novog gameplaya, stoga u nastavku ponovno pogledajte prošlogodišnjih 11 minuta gameplaya sa sajma E3 2018.