The Wolf Among Us 2, očekivani nastavak prema mnogima jedne od najboljih igara pokojnog te kasnije ponovno oživljenog studija Telltale Games, sinoć je ponovno službeno najavljena na ceremoniji The Game Awards 2019! Radujte se, narodi!

Za početak, valja istaknuti kako nas ova vijest ne treba nužno čuditi. Još od jeseni prošle godine javno je bilo obznanjeno kako se Telltalte Games, koji se proslavio igrama kao što su epizodne avanture The Walking Dead i The Wolf Among Us (a prethodno i Tales of The Monkey Island, Sam & Max i mnoge druge) neslavno zatvorio nakon niza otkaza, financijskih problema i teškoća s izrazito lošim menadžmentom studija.

Potom je u kolovozu ove godine izašla fantastična vijest da je američka kompanija LCG Entertainment, pod vodstvom veterana gaming industrije, kupila prava na ime Telltale Games i na neke od njihovih igara te da ponovno otvaraju studio pod istim imenom. Više informacija o tome možete pročitati u našem velikom tekstu iz kolovoza – na ovome linku. Ukratko, The Wolf Among Us 2, koji je bio najavljen još pod starim Telltaleom tijekom 2017. godine a kasnije je ugašen, jedna od je od tih nekoliko igara koje novi Telltale planira oživjeti.

Sada je napokon stigla i prva službena te ponovna najava igre. Iako zasad o njoj ne znamo apsolutno ništa, osim toga da će poznati glasovni glumci iz jedinice ponoviti svoje uloge te da je igra upravo u aktivnom razvoju, definitivno je bilo izrazito ugodno iskustvo na sinoćnjoj ceremoniji The Game Awards 2019 vidjeti najavni teaser trailer, kojega donosimo u nastavku teksta.

Kada će The Wolf Among Us 2 ugledati svjetlo dana za PC i konzole, ostaje vidjeti. Dotada, ukoliko nikad niste zaigrali jedinicu, u čast ove ponovne najave novi Telltale i Epic Games imaju za vas odličnu vijest: prvi The Wolf Among Us trenutno je besplatan na Epic Games Storeu te ga možete preuzeti već sada putem ovoga linka! Ponuda je vremenski ograničena, stoga, požurite!