Prema neslužbenim informacijama koje je pružio poznat i “ugledan” leaker Billbil-kun, sljedećeg mjeseca bismo na usluzi PS Plus trebali ugledati The Callisto Protocol i Farming Simulator 22.

Mi smo isprobali relativno “mlad” Callisto što znači da našu recenziju možete pročitati ovdje, a video gdje igramo pogledati u podnožju teksta. Druga igra na repertoaru je Farming Simulator 22, čije ime govori 1000 riječi, a zasigurno će usrećiti sve ljubitelje poljoprivrede i stočarstva.

Billbil-kun nas još nije iznevjerio, ali ove informacije moramo uzeti sa zadrškom jer ipak ništa nije službeno potvrđeno iako bi Sony trebao potvrditi ili demantirati ove navode do kraja mjeseca.

[UPDATE] Predviđanja su se pokazala točna jer je Sony ranije danas potvrdio da na PS Plus sljedeći mjesec stižu Callisto i Farming Simulator, a otkrio je i treću igru. Weird West je izometrična i mračna fantasy akcija smještena u svijet Divljeg Zapada gdje ćemo se kao kauboji obračunavati s magičnim stvorenjima. Praktički fantasy Red Dead, ne zvuči loše.